BBQ Catering

BBQ Catering

Wat is er nou nog leuker dan een gezellige BBQ? Juist, een compleet verzorgde BBQ Catering samen met “De Rokende Règâhs” waarbij u zelf niets hoeft te doen!

De Rokende Règâhs zijn van oorsprong een Low & Slow wedstrijd BBQ team. Tijdens de wedstrijden worden wij echter ook vaak gevraagd of wij onze kunsten ook kunnen vertonen op locatie. Aangezien BBQ’en onze passie is doen we dit dan ook graag.

Dus heeft u binnenkort een tuinfeest, bruiloft of een bedrijfsborrel? Wat is er leuker dan dit culinair in te vullen met een compleet verzorgde BBQ van De Rokende Règâhs. Met een BBQ catering van De Rokende Règâhs heeft u nergens geen omkijken naar, wij nemen na aankomst de touwtjes in handen. En dit kan al vanaf € 15,00 per persoon!

Als u een BBQ wil geven is in principe alle mogelijk. Om u op onze website alvast een beeld te geven van wat voor lekkers we allemaal voor u kunnen bereiden hebben we bij foto’s alvast wat afbeeldingen geplaatst. Na het zien loopt het water u vast al in de mond. Wij gaan we graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Misschien is er wel een speciaal gerecht of ingrediënt zijn maar zou ook zomaar een kleur kunnen zijn wat u graag zou willen laten terug komen in een gerecht. Binnenkort kunt u ook een aantal basis menu’s op onze site terug vinden om vandaar uit u zelf te kunnen oriënteren wat er mogelijk is. Hou onze website, Facebook en Twitter dan ook goed in de gaten.

Bij een catering hoeft u echt nergens aan te denken. Wij nemen alles mee om er een succes van te maken. Het enige waar u voor nodig bent is de deur open te doen, een stopcontact aan te wijzen en de wc te laten zien. Verder kunt u vanaf het moment dat De Rokende Règâhs er zijn gaan genieten met uw gasten.

In alle pakketten zijn BBQ’s, materialen, aankleding van het buffet, borden en bestek inbegrepen. In overleg kunt u bij ons ook terecht voor onder meer partytenten, bediening, bars en tapinstallaties.

Naast dat de Rokende Règâhs uw catering kunnen verzorgen zijn wij ook inzetbaar op alle soorten evenementen. Dit kan van sportdag tot braderie of van straatfeest tot festival. Wij voorzien uw evenement compleet van A tot Z. Hiervoor gaan we graag met u in gesprek om uw wensen in te vullen.

BBQ offerte aanvragen