Over ons

Over ons

Over ons zegt het natuurlijk al een beetje, deze pagina gaat over ons BBQ Team “De Rokende Règâhs” en zoals de team naam en zeker ons logo al verraad, we komen uit Den Haag! Ons BBQ team “De Rokende Règâhs” is ontstaan uit een groep van 4 vrienden die allemaal dezelfde hobby BBQ’en hadden. Het BBQ’en is begonnen op de Weber kettle maar toen eenmaal een Smokey Montain werd toegevoegd aan het arsenaal zijn we los geslagen. De liefde voor Low & Slow BBQ’en was geboren. Na veel lange en hele gezellige sessies hebben we dan ook besloten om een Low & Slow BBQ Team te worden en mee te gaan doen aan wedstrijden. Bij de wedstrijden wilden we ons voornamelijk op Low & Slow focussen maar gezien deze in Nederland niet heel veel gehouden worden (en Amerika zo ver weg is) zullen we mogelijk ook aan andere wedstrijden gaan meedoen.

Ons BBQ team bestaat uit:

– Stefan
– Daan
– Edward
– Willem

(van links naar rechts)

BBQ Team “De Rokende Règâhs”

BBQ Team “De Rokende Règâhs”

Is ons BBQ Team goed?

Geen idee, wij denken natuurlijk van wel.. Er is een hoop geoefend waarbij we zelf natuurlijk heel tevreden zijn. Onze eerste doel waarvoor we “trainden” was de Tony Stone Low & Slow 2013. Hier hebben we, al zeggen we het zelf, boven verwachting gepresteerd. Ons doel was niet laatste worden en dat is gelukt! Benieuwd naar ons prestaties op de Tony Stone? Kijk op onze resultaten pagina..

Waar kan je meer over ons BBQ Team vinden?

Naast dat op deze site het een en ander te vinden is over ons BBQ team kun je ons ook terug vinden en volgen op Facebook en Twitter.